EHBO kind incl. reanimatie

ehbo3vrouwenzorg.jpg          ehak1vz.jpg
Vrouwenzorg Amsterdam - Vrouw&Zorg Amsterdam
Vrouw&Zorg - VrouwEnZorg organiseert EHBO-scholingen die opleiden voor het Oranje Kruis certificaat "Kinder EHBO", acute zorg kind. Dit certificaat is voor kraamverzorgenden, gastouders en kinderopvangmedewerkers een verplicht onderdeel van de beroepsuitoefening. Voor kraamverzorgenden is EHBO-kind (acute zorg kind) een onderdeel wat ook vanuit het ministerie van VWS als verplichte scholing is gesteld.(Klik hier voor EHBO kind voor kraamverzorgenden)

De Vrouw&Zorg - VrouwEnZorg scholing bestaat uit twee onderdelen:
1) Kinder reanimatie en AED
2) Kinder EHBO 

De twee onderdelen samen geven het recht op het Oranje Kruis certificaat.
Naast de EHBO scholingen die Vrouw&Zorg op de eigen locatie organiseert, is het ook mogelijk om een scholing op de eigen werklocatie (incompany) te organiseren.

De scholing wordt met regelmaat in Amsterdam georganiseerd.
De lesgroepen zijn gemengd, dit houdt in dat er deelnemers zijn vanuit de kinderopvang en gastouder zorg.
Klik hier voor de aanmeldingspagina: - Vrouwenzorg: EHBO-kind

De trainers van Vrouw&Zorg - VrouwEnZorg geven met regelmaat scholingen binnen de kinderopvang, aan gastouders en kraamverzorgenden.
Er wordt tijdens de scholing verdieping gegeven in de theoretische achtergronden van specifieke problemen bij kinderen en natuurlijk wordt er ook praktisch geoefend.

"GRATIS" EHBO-kind scholing!? "GRATIS" Reanimatie scholing!?
Bestaat dat "Gratis" cursus?????
Verschillende zorgverzekeraars vergoeden een deel of zelfs de gehele scholing in het kader van "Preventie". Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.
Je kunt ook online zien of deze mogelijkheid er is via de onderstaande weblink. Klik vervolgens op deze pagina op de link naar: "Zorgverzekering vergelijken"
venz-knop-info.png

Kijk hieronder voor de data van de EHBO-scholingen.
- Vrouwenzorg: EHBO-kind

© 2012 - 2021 Vrouw&Zorg-VrouwenZorg | sitemap | rss