Informatie

Vrouw&Zorg - Vrouwenzorg is een opleidings- en projectbureau  voor zorgprofessionals in de verloskunde, gynaecologie en voortplantingsgeneeskunde en is in 2002 opgericht. Tot onze doelgroep behoren kraamverzorgenden, verloskundigen (1' en 2' lijn), (O&G) verpleegkundigen, AIGT, A(n)IOS en gynaecologen1.

Vrouwenzorg richt zich op praktijkgericht onderwijs waarbij verdieping in zowel theorie als praktische vaardigheden centraal staat. Primaire doelstelling van Vrouwenzorg is om middels onderwijs de zorgprofessional deskundiger en vaardiger te maken waardoor er een bijdrage geleverd kan worden aan de kwaliteit van zorg. Er wordt tijdens het onderwijs veel gebruik gemaakt van verschillende interactieve lesvormen
Diverse scholingen zijn door kwaliteitsregisters van beroepsgroepen geaccrediteerd zoals; KCKZ, KNOV en V&V kwaliteitsregister.

Vrouwenzorg scholing/training
Op deze website kunt u zich aanmelden voor een van onze scholingen/trainingen in het "open aanbod".  Staat uw gewenste scholing niet in ons overzicht neem dan contact met ons.

Vrouwenzorg Incompany
Naast ons "open aanbod"  op een van onze scholingslocaties is het ook mogelijk om een incompanytraining of een groepstraining (vanaf 6 deelnemers) bij ons aan te vragen.
U kunt dan  met ons overleggen over het onderwerp/inhoud van de scholing en een lokatie, datum en tijdstip inplannen.

Informatie aanvraag
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om bij Vrouwenzorg een scholing te volgen?
Neem dan via e-mail contact met ons op en geef aan wat uw specifieke vragen/wensen zijn.  Informatie: info@vrouwenzorg.nl. Het secretariaat is bereikbaar tussen 10.00-17.00 uur. 

E-Learning platform: Vrouwenzorg-Brightspace
Vrouwenzorg maakt gebruik van een online leeromgeving. In deze leeromgeving vind u de benodigde informatie en e-learning en certificaten van uw Vrouwenzorg scholing.

 

(1) Opleidingsniveau van onze scholingen is vanaf MBO niveau 3, post MBO 3/4, post HBO, post Universitair

© 2012 - 2024 Vrouw&Zorg-VrouwenZorg | sitemap | rss